Over Michelle

Hi, Michelle hier

Ik ben Michelle Rook, fotografe en grafisch vormgever, Disney-freak en extreem nuchter. Misschien maakt dat laatste het schrijven van dit stukje over mijzelf juist zo moeilijk. Maar om toch een indruk te geven van wie ik ben, waar ik vandaan kom en wat ik doe zal ik dit stuk schrijven.

Vanaf mijn 13e wist ik al dat ik later creatief bezig wou blijven. En daarom heb ik mij in die tijd verdiept in Photoshop en mijzelf dit helemaal aangeleerd. Ik was actief op verschillende fora's vol andere creatieve mensen waar ik iedere week meerdere challenges aan ging om mij op deze manier te verbeteren in het maken van creatieve foto collages en manipulaties. En na mijn HAVO opleiding was het dan eindelijk zo ver, ik ging naar de kunstacademie. En 4 jaar en 2 maand later was ik daar afgestudeerd Bachelor of Fine Arts / Graphic Design.

Met grote plannen ging voor MichelleOntwerpt ging ik van start. Tot er binnen 2 maand een full-time job op mijn pad kwam bij TheMusthaves, als fotograaf en vormgever. Maar MichelleOntwerpt blijft toch een andere kant van mij waar ik mijzelf wil blijven ontwikkelen en uitdagen en heb hier de afgelopen jaren veel mooie websites mogen bouwen, huisstijlen mogen ontwikkelen en allerlei soorten fotoshoots mogen uitvoeren...

PLEASURE IN THE JOB, PUTS PERFECTION IN THE WORK
Aristotle

THE NEXT STEP

Photography to the next level

Omdat ik geloof dat passie terug moet zijn in het werk dat je maakt. Na jaren familie's / bruiloften / vriendinnen fotoshoot te hebben gedaan, ga ik vanaf 2017 mij richten op een meer fine-art soort fotografie. Dus voor een volledige 'styled' photoshoot ben je aan het juiste adres bij MichelleOntwerpt.nl. 

 

Grafisch ontwerp

Ben je geïnteresseerd in mijn grafisch ontwerp en ben jij op zoek naar een nieuw logo, huisstijl, folder, flyer, visitekaartjes, website of iets anders waar je een te gek ontwerp voor wilt hebben. Schroom dan niet om een mailtje te sturen naar contact@michelleontwerpt.nl of het contactformulier in te vullen dan kan bij iedere vraag een passende offerte gemaakt worden.